Admin

Students

Acceleration West Bell Schedule
for
Monday, TuesdayThursday and Friday

Teacher Start Time: 7:00 am
1st Block  7:25 am - 8:58 am     (93 Mins)
2nd Block 9:03 am - 10:35 am   (92 Mins)
Lunch 10:35 am - 11:05 am       (40 Mins)
3rd Block 11:10 am - 12:42 pm (92 Mins)
4th Block 12:47 pm - 2:20 pm   (93 Mins)

Acceleration West Bell Schedule
for
Wednesday

Teacher Start Time: 7:00 am
1st Block  7:25 am - 8:43 am     (78 Mins)
2nd Block 8:48 am - 10:05 am   (77 Mins)
Lunch 10:05 am - 10:35 am       (30 Mins)
3rd Block 10:40 am - 11:57 pm (77 Mins)
4th Block 12:02 pm - 1:20 pm   (78 Mins)

‚Äč